Aquest dijous, 27 de febrer, a partir de les set de la tarda, se celebrarà al Pati de Sant Roc de l’IEV un acte especial amb motiu del 20è aniversari de l’Espai de l’Estudiant de Valls, el saló de l’ensenyament de la demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En l’acte es farà un reconeixement als iniciadors d’aquest projecte plenament consolidat i als expositors i patrocinadors que han estat presents al llarg d’aquests 20 anys. També es comptarà amb la col·laboració i interpretació de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

PUBLICITAT

L’edició d’enguany de l’Espai de l’Estudiant se celebrarà els dies 12 i 13 de març a la Sala Kursaal. Un esdeveniment organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del seu Consorci Prouniversitari. En l’edició d’enguany hi participaran 58 expositors repartits en 56 estands. Hi seran presents totes les universitats catalanes i una vintena de centres d’educació secundària que presentaran la seva oferta de formació professional, estudis artístics, idiomes, economia, disseny, món laboral i altres serveis per a la joventut. Pel que fa als visitants, hi ha ja confirmada l’assistència de 5.500 alumnes d’entre 16 i 18 anys, procedents de centres d’ambdues demarcacions. També es preveu una gran presència de famílies dijous a la tarda.

PUBLICITAT