L’ 1 de març s’enceta la nova temporada dels Teatres de Valls. La dansa i el cinema es donen la mà a l’espectacle «Fellini, la dolce vita di Federico» de la companyia italiana el Balleto di Siena. Amb motiu del centenari del naixement de Federico Fellini, aquest ballet ret homenatge al món imaginatiu i màgic del cineasta italià. L’obra tindrà lloc a les 6 de la tarda al Centre Cultural Municipal.

PUBLICITAT

El Workshop amb el Balleto di Siena, organitzat per Ateneo della Danza, tindrà lloc dissabte 29 de febrer i diumenge 1 de març al Centre Cultural. Els interessats poden participar en el curs i aprendre tècniques i el treball coreogràfic d’un dels ballets més reconeguts d’Itàlia. Per altra banda, els participants també formaran part de l’espectacle del diumenge 1 de març.

Les localitats es poden adquirir a través de la plataforma web www.eventbrite.es i també a les taquilles del Teatre Principal. El mateix diumenge també es poden comprar a les taquilles del Centre Cultural una hora abans de l’espectacle.

PUBLICITAT