L’Ajuntament de Valls informa que, d’acord amb les mesures preventives pels casos Covid-19 (coronavirus) detectats a Itàlia en els darrers dies, es suspèn la representació del Balleto di Siena que havia d’actuar aquest diumenge 1 de març al Centre Cultural Municipal. La companyia tenia previst viatjar aquest dijous a Barcelona des de Bolonya, capital de la regió d’Emilia-Romagna, una de les àrees amb evidència de transmissió comunitària segons el Ministeri de Sanitat espanyol.

PUBLICITAT

Tots els espectadors que ja hagin adquirit entrades per l’espectacle es podran adreçar a les taquilles del Teatre Principal per a devolucions, a partir d’aquest divendres 28 de febrer, en l’horari d’obertura habitual: els dimecres 18 a 21h i els divendres, de 12 a 13.30h.

Els que hagin adquirit entrades a través d’Eventbrite, el servidor de ticketing es posarà en contacte per fer el reemborsament de les localitats.

PUBLICITAT