La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat el plec de clàusules per a la licitació de les obres de consolidació que s’han d’efectuar als arcs gòtics situats a l’entorn del Museu Casteller, una actuació pressupostada en 195.000 euros. Aquest projecte inclou no només la consolidació d’aquests arcs medievals que es van descobrir a la zona, sinó també la urbanització de l’espai, amb una superfície de 76m2. En concret es generarà una petita plaça a nivell inferior de la cota actual, s’hi instal·larà mobiliari urbà amb dos bancs i enllumenat amb focus al terra per dotar als arcs d’una llum inferior que posi en valor la seva arquitectura. Per últim, es realitzarà un arrebossat de les parets mitgeres que rodegen els arcs per a la seva consolidació estructural i estètica.

PUBLICITAT
PUBLICITAT