En la roda de premsa de presentació dels pressupostos municipals celebrada el passat 19 de febrer, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, va anunciar que el Museu Casteller de Catalunya s’inaugurarà aquest 2020. Farré va afirmar que estan treballant en un nou plec de clàusules perquè s’hi puguin presentar empreses.

PUBLICITAT

El regidor d’Hisenda, Finances i Contractació, Martí Barberà, va destacar que en els comptes del 2020 hi ha destinada una partida de 250.000 euros per garantir l’obertura del nou equipament.

Recordem que la gestió integral del Museu Casteller va quedar deserta l’estiu passat atès que no s’havia presentat cap oferta durant el procés de licitació. L’externalització del servei tenia una durada de 10 anys i era de 7 milions d’euros.


Aquest retard genera dubtes entre els partits de l’oposició i més quan, des de fa temps, l’equip de govern va anunciar que el nou equipament estaria en funcionament l’estiu del 2019.

PUBLICITAT