Sant Felix 2014 Vilafranca del Penedès Vilafranca del Penedès Sant Fèlix

El cartell de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del pròxim 30 d’agost ja està resolt. Segons avança la Revista Castells, hi participaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Sant Felix 2014 Vilafranca del Penedès Vilafranca del Penedès Sant Fèlix
PUBLICITAT

Es tracta de les mateixes colles que hi van prendre part l’any passat. Per segona edició consecutiva, els Minyons de Terrassa han tornat a quedar fora d’una de les actuacions més destacades del país.

Els administradors de la Festa Major de la capital de l’Alt Penedès han donat a conèixer a les xarxes socials que el pròxim 9 de març convocaran una roda de premsa per explicar els criteris que han seguit per contractar les colles d’enguany.

PUBLICITAT