Un cap de setmana més, els equips de casa nostra han afrontat una nova jornada de competició. 

PUBLICITAT

En futbol,  al grup 2 de 1a Catalana, la UE Valls es va imposar per 3-1 davant L’Almacelles. Amb aquesta victòria els de l’Alt Camp segueixen en tercera posició a dos punts del segon classificat, el FC Santboià.

Al grup 3 de 3a Catalana, l’Atlètic Valls va aplastar al Joventut Bisbalenca per 2-10. Amb aquest gran resultat, els de Valls, es col·loquen en primera posició amb un punt d’avantatge respecte el segon classificat, l’Altafulla.

Pel que fa al bàsquet, a la lliga EBA, el CB Valls Nutrion, tampoc va fallar al Joana Ballart, amb un resultat de 82-68, contra el Barberà. El Valls va encadenar la sisena victòria consecutiva per mantenir-se a la lluita pel play-off d’ascens. A més a més la Marta Galimany, campiona d’Espanya de Marató i amb plaça assegurada als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, va realitzar el servei d’honor davant d’una afició que la va aplaudir amb entusiasme. 

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear i el Camping Bianya Roser, van ajornar el seu partit pel dimarts 31 de març. 

PUBLICITAT