Divendres a la tarda es celebraven els dos anys de vida d’aquesta radio municipal online. Es va fer a la sala d’actes de Vallsgenera amb un caràcter informal on van assistir-hi molts col·laboradors que participen d’aquesta ràdio, amb programes i continguts de temàtica variada.

PUBLICITAT

L’acte va comptar amb les intervencions de tots els membres que formem part de Radio Ciutat de Valls: Toni Vargas, gerent d’administració i responsable tècnic de la ràdio; Edgar Burch, encarregat de continguts; Eva Salvat, cap de redacció a RC Valls i Hit 103; David Prats, ajudant d’informatius, encarregat de les seccions de castells i esports; Jordi Benages, conseller delegat de l’empresa, i Jordi Cartanyà, primer tinent d’alcalde de Valls i impulsor, des del grup d’esquerra, de la recuperació de la ràdio municipal.

Des de Ràdio Ciutat de Valls estem més que satisfets de la tasca que realitzen els nostres col·laboradors i col·laboradores. A més, ens agradaria fer una crida a totes aquelles persones que vulguin participar del projecte a posar-se en contacte amb nosaltres i elaborar nous continguts.

Dir que com a novetat, en breu es posaran en marxa les xarxes socials de l’emissora pública online.

PUBLICITAT