L’ANC dedica el Valls per la Llibertat del març a la lluita feminista. Per això, amb el lema “Per una República feminista”, ha convocat per aquest dissabte, la vigília del Dia Internacional de la Dona, la performance feminista internacional “El violador ets tu”, que tindrà lloc a les 12.15 h a La Plaça del Pati. Aquesta performance va ser creada pel col·lectiu feminista xilè Las Tesis al novembre de l’any passat per denunciar la violència masclista. Des d’aleshores l’acció s’ha fet viral i s’ha replicat per ciutats d’arreu del món, amb la mateixa coreografia, si bé traduint i adaptant la lletra segons el país. La performance està oberta a totes les dones que hi vulguin participar, de qualsevol edat: es quedarà al Pati a les 11 h per assajar-la, i tindrà lloc a les 12.15 h. Des de l’Assamblea es proposa portar alguna peça de roba lila. Prèviament a l’actuació, a les 12 es presentarà el col·lectiu feminista vallenc La Marruixa, que explicarà breument els objectius i les activitats de l’entitat. L’activitat està organitzada conjuntament per l’ANC Valls i la Plataforma 8M de Valls.

PUBLICITAT
PUBLICITAT