Valls es prepara per acollir la 3a edició de la Vilaniuada. Aquest any, tindrà lloc el proper dimecres, dia 11 de mar. La Vilaniuada, en què participen un gran nombre d’escoles i instituts de la comarca, és un projecte col·laboratiu de georeferenciació i tecnologia mòbil basat en el World Mobile City Project.

PUBLICITAT

L’activitat s’iniciarà a partir de 3/4 de 9 del matí al pati 1 d’octubre de l’Institut Narcís Oller. A l’acte d’inauguració han anunciat la seva assistència responsables de l’Ajuntament i la Generalitat, entre d’altres.

La Vilaniuada de valls està organitzada per un grup de professors i professores de la Comissió Digital de l‘Institut Narcís Oller, a més de docents d’altres centres i persones vinculades a l’institut, a organismes, i a entitats vallenques. El projecte abasta diferents ciutats dels Països Catalans, del País Basc i d’altres indrets, i està adreçat a l’alumnat de 6è de primària i 3r d’ESO, amb la finalitat que els alumnes aprenguin a moure’s i descobrir la ciutat.

PUBLICITAT