Des dels representants dels treballadors denuncien incompliments en matèria de salut i seguretat i es plantegen portar el cas al Síndic de Greuges, ja que diuen que no s’han complert els requeriments fets pel departament de Treball. Segons el Comitè Unitari de Personal del Consell Comarcal de l’Alt Camp, aquest incompleix de forma sistemàtica les normatives laborals, posant en risc els seus treballadors. Denuncien que el conveni laboral amb el qual es regeix l’ens comarcal no és vigent i que després de més d’un any de l’elecció dels nous representants del Comitè, aquests encara no han pogut conèixer el nombre de treballadors exactes de què disposa el Consell i que això fa molt difícil saber a qui han de representar defensant els seus drets en cas que fos necessari. També denuncien que el Consell no té un pla de seguretat ni investiga els accidents laborals que s’hi produeixen entre d’altres incompliments en matèria de salut i seguretat, Per tot això van presentar una denúncia al Departament de Treball ara fa un any i estudien fer arribar el seu cas al Síndic de Greuges.

PUBLICITAT

Des del govern del Consell Comarcal s’ha respost a aquesta denúncia mitjançant un comunicat en què manifesten que respecten les reclamacions dels treballadors i treballadores i que continuaran treballant i dialogant per a solucionar-les.

PUBLICITAT