L’Ajuntament de Valls tanca els edificis municipals i suspèn els mercats setmanals de la verdura i de la roba a causa del coronavirus.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Valls tancarà demà totes les dependències municipals com a actuacions preventives de control del coronavirus. La mesura s’aplicarà des del divendres 13 de març i fins el 27, inclòs. Així s’ha decidit aquest matí, després de la reunió de la comissió municipal, i d’acord amb la fase d’alerta pel covid19 activat per part de la Generalitat.

En aquest sentit, s’ha acordat la suspensió amb caràcter general de les activitats considerades no essencials que tinguin lloc en instal·lacions i equipaments municipals. La mesura afecta també als mercats setmanals de la roba i de la verdura.

Durant aquest període, romandran tancats al públic i se suspendran totes les activitats, tan municipals com les que siguin organitzades per entitats o agents privats que tinguin lloc a la Biblioteca Carles Cardó i Centre Cívic de Valls, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard, el Museu de Valls, la Llar del Jubilat, els Teatres de Valls, el Centre Esportiu Municipal el Fornàs, el Centre Esportiu Municipal el Vilar, la Sala Kursaal i l’Edifici de Sant Roc.

De moment es manté el servei municipal d’autobús urbà. En aquest sentit s’ha acordat intensificar la neteja i desinfecció dels vehicles i alhora es garantirà la distància de seguretat entre passatgers.

En relació a l’activitat interna de l’Ajuntament, s’aplicaran les mesures amb caràcter preventiu que recomanen les autoritats sanitàries, entre elles garantir la distància de seguretat mínima entre persones en tots els punts d’atenció al públic. En les properes hores es reunirà el Comité de Seguretat i Salut de l’Ajuntament que podria acordar l’adopció de mesures addicionals.

 En matèria educativa se seguiran els criteris que apliqui el departament d’Educació de la Generalitat. Es demana a la població que, amb caràcter general i en la mesura del possible, es disminueixi l’activitat social i la mobilitat al que sigui imprescindible i que se segueixin canals informatius oficials. Per últim, informar que el Pius Hospital de Valls manté l’activitat amb normalitat, aplicant des de principis de l’episodi els protocols del departament de Salut. De la mateixa manera, les residències Alt Camp i Monserrat Cuadrada segueixen també des de fa dies les instruccions de restricció de visites als residents.

PUBLICITAT