Davant les mesures preventives acordades per part del Govern de Catalunya en data 11 de març per tal d’evitar la propagació del Covid-19, i que són d’obligat compliment, els Teatres de Valls modificaran la seva programació habitual, que sofrirà canvis i alteracions des d’avui, data en què entren en vigor, i durant els propers 15 dies, per tal d’adaptar-se a les exigències referides als actes considerats d’alta congregació d’espectadors.

PUBLICITAT

Entre les noves mesures decretades, i que entren en vigor avui dijous 12 de març, hi figuren la suspensió o ajornament de les activitats col·lectives en espais tancats i oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones, o el compliment de la regla d’un terç d’ocupació dels espais amb aforaments inferiors als 1.000 espectadors. Aquestes mesures de restricció s’apliquen a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotadors o organitzador públic o privat.

Per donar compliment a questes mesures, l’espectacle «La Dona del 600», previst per aquest dissabte a les 21h al Centre Cultural, queda ajornat i posposat al dissabte 18 d’abril, a la mateixa hora al Centre Cultural. Les entrades d’abonament per aquest espectacle seran vàlides per a la nova data, sense necessitat de realitzar canvis en els títols. Per aquelles persones que no puguin assistir a la nova data i que requereixin la devolució de les localitats, aquesta es realitzarà pel mateix sistema que s’hagi adquirit. En els casos d’entrades incloses en l’abonament es reemborsarà la part proporcional corresponent. Les entrades comprades a la taquilla del Teatre Principal es podran reemborsar en aquest mateix espai des de demà divendres 13 de març i fins al proper dimecres 8 d’abril. Per a les persones que hagin adquirit els títols a través del sistema de venda www.eventbrite.es, el servidor de ticketing Eventbrite es posarà directament en contacte amb cadascuna d’elles per a poder-ne efectuar la pertinent devolució.

Pel que fa a l’espectacle familiar «El Faune, el drac i el dimoni»previst pel dissabte 21 de març, s’ajorna a l’espera d’establir una nova data. També dins el servei educatiu dels Teatres de Valls, queden suspeses les representacions de l’espectacle teatral en anglès «Frankenstein», copresentat amb Imaginautes Serveis Cultural», i les visites teatralitzades «les Bambolines» dirigides a públic escolar.

Els actes organitzats per entitats, associacions i agents culturals, dins del cicle “Valls, ciutat de Cultura Participativa”, s’ha acordat amb els organitzadors la suspensió del muntatge “Origen, el musical de Narnia” de l’Església Cristiana Unida de Valls previst pel diumenge 15 de març a les 19 h; l’acte de l’Institut Jaume Huguet previst pel dimarts 17 de març a les 9; el concert “L’art de la fuga” de la Camerata Eduard Toldrà organitzat pels Amics de la Música previst pel dijous 19 de març a les 20:30 h al Teatre; l’espectacle en anglès previst pel divendres 20 de març al Teatre Principal del Col·legi Cor de Maria; la gala de dansa benèfica de la Lliga contra el càncer i l’escola Infinity prevista pel diumenge 22 de març a les 18 h al Centre Cultural; el concert “Un viatge esbojarrat” de la Coral Infantil Cors Alegres pel mateix diumenge a les 18 al Teatre Principal; la xerrada organitzada per l’AFA Escola Enxaneta prevista el 27 de març al Centre Cultural; i la cantata organitzada per l’Escola de Música Robert Gerhard el diumenge 29 de març al Centre Cultural.

PUBLICITAT