El coronavirus està paralitzant qualsevol tipus d’activitat. A Valls, el fet casteller i els clubs esportius han abaixat la persiana “sine die”.
Tant la Colla Vella dels Xiquets de Valls com la Colla Joves Xiquets de Valls, des de dimarts, seguint les recomanacions de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, han anul·lat tots els assaigs i actuacions previstes. Es preveu que la paralització duri, almenys, durant els pròxims quinze dies.

PUBLICITAT


En futbol, la UE Valls, l’Atlètic Valls i tots els equips base han suspès els entrenaments i els compromisos de lliga de les dues pròximes jornades.
En bàsquet, el CB Valls Nutrion també ha ajornat els dos pròxims partits de lliga EBA, entre ells, el que havia de disputar aquest dissabte al Joana Ballart davant del CBT. També s’han anul·lat tots els entrenaments i totes les competicions per prevenció al contagi de la malaltia.


De fet, tots els clubs i equipaments esportius de la capital de l’Alt Camp estaran tancats, com a mínim, fins el pròxim 27 de març.

PUBLICITAT