El Pius Hospital de Valls ha pres, aquest divendres 13 de març, una mesura dràstica davant de la situació de prevenció per contenció del coronavirus. Si en un primer moment el centre hospitalari havia anunciat que seguia les directrius que marca el Servei Català de la Salut (CatSalut), ara s’ha passat a la fase d’ajornar totes les visites i proves complementàries a partir del 16 de març. Així, cada pacient rebrà una trucada on rebrà informació de com es procedirà, per bé d’evitar exposicions innecessàries i fer front de manera eficaç a la situació actual.

PUBLICITAT

Per qualsevol dubte o aclariment, des del Pius Hospital han habilitat un telèfon de contacte que és el 977 61 21 31.

D’altra banda, a les residències i centres sociosanitaris de la ciutat es limita el nombre de visites d’un familiar per resident i no s’aconsella la visita de diverses persones simultàniament.

PUBLICITAT