L’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls ha decidit suspendre els actes de la programació de Setmana Santa organitzats per aquesta Agrupació, que estaven previstos des d’avui dia 13 fins el dia 27 de març. L’anunci s’ha donat a conèixer en el decurs d’una reunió de l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa a Valls, celebrada amb caràcter d’urgència ahir dijous.

PUBLICITAT

Així, ha quedat ajornat l’acte d’aquest divendres, dia 13 de març, amb el lliurament dels premis del 12è Concurs de Dibuix. També ha quedat ajornada la presentació de l’opuscle a càrrec d’Anna Solé Dolcet, i el reconeixement a l’enaltiment de la Setmana Santa vallenca a Francesc Roca i Mateu, per la seva dedicació en recollir i difondre el testimoni fotogràfic de la nostra Setmana Santa. L’organització anunciarà properament la data de celebració atenent l’evolució dels fets en els últims dies.

D’altra banda, també queda suspès l’acte de demà, dissabte dia 14 de març, a les 7 de la tarda a l’església del Carme, amb la presentació de l’opuscle de la Germandat del Sant Crist de Lepant i la Mare de Déu del Roser. A més, queda també suspès l’acte del 20 de març on estava prevista la celebració d’una taula rodona.

L’agrupació haurà de decidir ara, segons evolucioni la situació, l’actuació adient per a la resta d’actes programats per la Setmana Santa vallenca.

PUBLICITAT