Primera mort per coronavirus al Pius Hospital de Valls. Es tractaria d’una dona, veïna de Badalona, de 88 anys que havia anat a visitar el seu fill a Montblanc i es va començar a trobar malament. Es va traslladar al Pius on va morir ahir dilluns 16 de març, a la tarda. Un familiar de la difunta estaria en aïllament domiciliari per prevenció.

PUBLICITAT

El Pius Hospital de Valls ha activat el pla de contingència per fer front al covid-19. En aquests moments esta seguint amb els protocols d’aïllament que els diferents hospitals del país segueixen per tal d’evitar el contagi a la resta de persones que estan ingressades, així com també al personal sanitari. Pel que fa a xifres, el coronavirus ja supera els 1300 casos a Catalunya.

A l’espera de que el Departament de Salut de la Generalitat actualitzi xifres, de moment són 32 els positius a la demarcació de Tarragona.

PUBLICITAT