Nou persones han mort aquest dimarts a la demarcació de Tarragona per coronavirus, amb què el total des de l’inici de la pandèmia és de 41 casos. Vuit a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i una a les Terres de l’Ebre, amb què la xifra s’eleva a 36 i 5, respectivament.

PUBLICITAT


Pel que fa a nous casos, aquest dimarts se n’han confirmat 32 de nous, 29 al Camp de Tarragona i 3 a les Terres de l’Ebre. El total de casos és de 688 (591 al Camp i 97 a l’Ebre).

Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 266 es troben ingressats, dels quals 52 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

A la Residència Ballús de Valls hi ha 35 casos de residents confirmats acumulats els darrers dies per coronavirus, 3 de professionals i 7 morts pel virus.

Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 34 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a l’UCI.

El govern espanyol prohibeix tallar llum, gas o aigua a tots els ciutadans. El consell de ministres amplia la mesura al conjunt de la població per evitar la manca de subministrament.

I acabem l’informatiu dient que el govern català ha activat a través del Departament d’Empresa i Coneixement mesures d’ajuts al comerç per fer front a la situació econòmica derivada de l’emergència sanitària del COVID-19. Els ajuts ascendeixen a un total de 9 milions d’euros i es podran sol·licitar properament.

Els ajuts van dirigits a empreses de comerç al detall i serveis, artesania i moda, tant individuals com associades o agrupades, especialment aquelles que han estat obligades al tancament arran de la declaració de l’estat d’alarma. També s’hi podran acollir el teixit associatiu dels sectors esmentat, les administracions locals i els organismes públics que impulsin actuacions per a la reactivació del sector de comerç.

PUBLICITAT