Compartir

La demarcació de Tarragona ha registrat gairebé un centenar de nous casos de coronavirus aquest dijous, segons ha informat el Departament de Salut. Concretament, són 97, 92 dels quals són a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la de les Terres de l’Ebre. El total de casos acumulats, des de l’inici de la pandèmia és de 837 casos (729 al Camp i 108 a l’Ebre).


A més, segons ha informat Salut, sis persones han mort a causa de la COVID-19 aquest dijous, 4 a la Regió del Camp i 2 a la de l’Ebre. El total de persones que han perdut la vida pel coronavirus és de 59, 52 de les quals al Camp de Tarragona i 7 a les Terres de l’Ebre.

Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 295 es troben ingressats, dels quals 64 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 34 hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la UCI.

L’Hospital de Santa Tecla de Tarragona ha viscut instants d’alegria i satisfacció quan s’ha extubat al primer pacient amb coronavirus ingressat a l’UCI del centre. Els professionals sanitaris que es trobaven a la planta en aquells moments, han mostrat la seva alegria aplaudint al pacient, un fet que serveix per donar forces als malalts i als professionals que cada dia lluiten per fer front a la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

I acabem dient que el Pius Hospital de Valls ha anunciat, a través d’un vídeo, les primeres altes de pacients amb coronavirus.