La demarcació de Tarragona ha registrat gairebé un centenar de nous casos de coronavirus aquest dijous, segons ha informat el Departament de Salut. Concretament, són 97, 92 dels quals són a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i 5 a la de les Terres de l’Ebre. El total de casos acumulats, des de l’inici de la pandèmia és de 837 casos (729 al Camp i 108 a l’Ebre).

PUBLICITAT


A més, segons ha informat Salut, sis persones han mort a causa de la COVID-19 aquest dijous, 4 a la Regió del Camp i 2 a la de l’Ebre. El total de persones que han perdut la vida pel coronavirus és de 59, 52 de les quals al Camp de Tarragona i 7 a les Terres de l’Ebre.

Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 295 es troben ingressats, dels quals 64 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 34 hospitalitzats, dels quals 9 es troben a la UCI.

L’Hospital de Santa Tecla de Tarragona ha viscut instants d’alegria i satisfacció quan s’ha extubat al primer pacient amb coronavirus ingressat a l’UCI del centre. Els professionals sanitaris que es trobaven a la planta en aquells moments, han mostrat la seva alegria aplaudint al pacient, un fet que serveix per donar forces als malalts i als professionals que cada dia lluiten per fer front a la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

I acabem dient que el Pius Hospital de Valls ha anunciat, a través d’un vídeo, les primeres altes de pacients amb coronavirus.

PUBLICITAT