OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Espanya supera els 10.000 morts per coronavirus amb un rècord de 950 defuncions en les últimes 24 hores. La xifra d’afectats per la malaltia ja suma més de 110.000 casos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

Valls destinarà 150.000 euros en ajuts urgents i directes a comerços i serveis de proximitat pels afectats pel Covid-19. Les subvencions es destinaran a botigues, bars, restaurants, centres d’estètica i perruqueries, entre d’altres serveis que han hagut d’aturar l’activitat durant aquests dies de crisi. La mesura s’aprovarà en un ple extraordinari previst per aquest mes d’abril.

L’atur es dispara en gairebé 3.000 persones al març a Tarragona i l’Ebre. La xifra de desocupació ha arribat a les 51.513 persones. En comparació amb el mateix mes de l’any passat, hi ha un 6,18 per cent més d’aturats per la crisi del coronavirus, sense comptar els ERTO.

També s’han fet públiques les dades d’atur a Catalunya. Aquest mes de març ha augmentat un 5,52 per cent i afecten a 417.047 persones. Al conjunt de l’Estat, l’increment ha estat del 9,3 per cent i la xifra se situa en 3,5 milions de persones.

Carrefour de Valls fa una donació d’aliments que es faran arribar a les residències. El supermercat de la capital de l’Alt Camp ha respost a la crida que des de l’Associació de Voluntaris de Valls han fet durant aquests dies.

El Ministeri de Treball arriba a un acord amb entitats bancàries perquè avancin el pagament de les prestacions per desocupació. Els bancs avançaran l’ingrés dels subsidis d’atur, que es realitza habitualment el dia de 10 de cada mes, per a garantir la liquiditat en aquest context de crisi sanitària i econòmica.

I acabem amb una proposta cultural interactiva per aquesta mateixa tarda. El Valls Confinat Live comptarà amb un concert de piano a càrrec de Pere Vegas. El concert començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe a través d’Instagram.

PUBLICITAT