Espanya registra 932 morts per coronavirus en les últimes 24 hores i arriba gairebé a les 11.000 defuncions. Sanitat xifra en 117.710 el nombre de casos confirmats, 7.472 més en només un dia.

PUBLICITAT

El govern espanyol estudia prorrogar l’estat d’alarma fins al pròxim 26 d’abril. El president Pedro Sánchez vol consensuar-ho amb els grups polítics i necessita l’opinió del comitè científic per valorar si es poden flexibilitzar algunes mesures.

L’atur colpeja fort a l’Alt Camp pel coronavirus amb 1.656 desocupats. En el global de Catalunya s’ha registrat un augment de l’atur amb 21.883 persones durant el març. Aquestes xifres representen un 5,5 per cent més respecte l’any passat.

El Valls per la Llibertat d’aquest dissabte es farà virtualment i estarà dedicat a la solidaritat activa. Començarà a les 12 del migdia i es retransmetrà en format vídeo a través de les xarxes socials.

La URV planifica el final de curs comptant que no es podrà tornar a les aules. Es faran avaluacions online i s’obrirà una convocatòria única al juliol amb possibilitat de recuperació al setembre.

Les biblioteques públiques augmenten la seva col·lecció digital davant de l’increment de la demanda. Des de l’inici del confinament s’han fet més de 45.600 préstecs.

I acabem dient que les celebracions religioses de Setmana Santa es faran a través del Facebook. Totes les misses i altres actes que es facin a la parròquies de Sant Joan i el Lledó es podran seguir de manera virtual.

PUBLICITAT