Catalunya arriba a les 2.760 morts per coronavirus amb 123 persones que han perdut la vida en les últimes hores. Hi ha 792 nous positius, sumant ja un total de 26.824 casos i 2.276 es troben en estat greu.

PUBLICITAT

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de Covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona. Els primers pacients s’hi allotjaran aquest dimarts i estaran assistits pels hospitals de Joan XXIII i Santa Tecla.

El 84 per cent de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus. Un 57,3 per cent de les empreses de les comarques de Tarragona han realitzat un expedient de regulació temporal o el tenen previst.

El 72,4 per cent dels catalans reduiran el consum després del confinament, especialment en turisme i oci. L’estalvi de les famílies és limitat perquè posposa les decisions de compra, segons una professora de la UOC.

A partir d’ara ja és possible anar als horts per collir productes per a l’autoabastament. L’aprovació del nou criteri del Departament d’Interior ja permet poder anar a l’hort si és fora del domicili habitual.

El Barri de la Xamora de Valls organitza aquest dijous la primera Milla “Corona Xamora”. Des del Patronat Municipal d’Esports ho fa extens a tota la ciutadania. Es tracta de córrer una milla o una distància escollida per cada participant.

PUBLICITAT