El nombre diari de morts per coronavirus a Espanya torna a créixer aquest dimarts, després de quatre dies consecutius de baixades. En les darreres 24 hores, segons dades oficials del Ministeri de Sanitat, han mort 743 persones infectades pel virus a tot l’Estat.  La xifra total s’eleva a 13.798. Els contagis també augmenten i arriben als 140.510, mentre que els pacients hospitalitzats superen ja els 7.000. Pel que fa al nombre d’altes, ja n’hi ha més de 43.200.

PUBLICITAT

El futur Centre Penitenciari Obert de Tarragona no serà una realitat a l’estiu de 2021 tal com estava previst. La Conselleria de Justícia ha decidit aturar les obres de construcció fins que passi la pandèmia.

Valls crea un directori digital amb establiments que reparteixen a domicili durant el confinament. L’Ajuntament i Comerç de Valls se sumen al projecte de promoció comercial ‘Slowshopping’. Una iniciativa que facilita als clients  comprar al comerç de confiança sense sortir de casa i amb entregues a domicili.

Es segueixen desinfectant carrers i instal·lacions municipals per evitar propagacions del coronavirus. A Vila-rodona, dilluns al vespre es va procedir a desinfectar els principals carrers. El Celler Cooperatiu va facilitar el material, la maquinària i els tractoristes. D’altra banda, també s’han repartit un miler de mascaretes a la població de major edat.

Sarral estrena un vermut col·lectiu als patis, terrasses i balcons. La iniciativa vol ajudar a passar millor el confinament. Aquest passat dissabte i diumenge va ser tot un èxit i continuarà els propers caps de setmana.

El Patronat Municipal d’Esports de Valls ha decidit retornar les quotes als seus abonats. Aquesta decisió, proposada per l’Ajuntament, consisteix en anul·lar temporalment el cobrament de les quotes i els preus públics. Una vegada que es restableixin els serveis esportius, es podrà valorar la compensació pels serveis no prestats.

I pel que fa al motor, el Gran Premi de Catalunya de MotoGP se suspèn. Estava previst pel cap de setmanal del 5, 6 i 7 de juny. Segons l’organització la cursa de Montmeló es reprogramarà en el calendari, cap a finals d’any.

PUBLICITAT