Moren 743 persones per coronavirus a l’Estat Espanyol en les últimes 24 hores. Les dades d’aquest dimarts també mostren que els contagis ja superen els 140.000.

PUBLICITAT

Els ERTO ja han deixat sense feina a 48.352 persones a la demarcació de Tarragona. Tot i que les xifres augmenten, la situació es comença a estabilitzar.

El Govern aprova per urgència desplegar més xarxa de fibra òptica. És una mesura que afecta a 51 municipis catalans i que es pot millorar la connexió a les xarxes socials en uns moments en què el consum ha augmentat molt.

Els propietaris critiquen la improvisació de les mesures per al lloguer i apel·len a l’acord per evitar impagaments. Una vaga de pagament de rendes és una bestiesa i una insensatesa, afirmen els administradors de finques.

Els productors de calçots donen per acabada una temporada que es preveia de rècord. Les campanyes consumistes i les idees culinàries no són suficients per evitar la pèrdua de 5 milions de calçots pel coronavirus.

I en esports, us expliquem que l’Hoquei Club Valls estrena pàgina web. El club crea aquest portal per informar sobre les novetats, com viuen el confinament i tota la resta de l’activitat.

PUBLICITAT