10 persones han mort aquest dimarts a la demarcació de Tarragona, segons informa Salut. 9 han estat al Camp de Tarragona i, l’altre, a les Terres de l’Ebre on, el total de morts són 87 i 10 respectivament. Per tant, a la demarcació han mort fins ara 97 persones pel coronavirus, segons dades de Salut.

PUBLICITAT

Pel que fa a casos nous d’avui, la Regió Sanitària Camp de Tarragona n’ha registrat un total de 52, pels 2 de les Terres de l’Ebre. En total, s’han registrat 1.152 casos acumulats, 1.029 al Camp i 123 a l’Ebre.

Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 303 es troben ingressats, dels quals 65 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 27 hospitalitzats, dels quals 10 es troben a l’UCI.

A les Terres de l’Ebre hi ha hagut 2 altes al llarg d’aquest dimarts.

Adif restablirà el 14 d’abril la circulació ferroviària a la línia d’ample convencional Lleida-Valls-Tarragona-Barcelona. Ho farà un cop finalitzats els treballs per refer i reparar les infraestructures i instal·lacions malmeses pel temporal DANA de l’octubre de l’any passat.

També us expliquem que el coronavirus reduirà un 7,8 per cent les hores de treball de tot Europa. L’Organització Internacional del Treball creu que la xifra equival a 15 milions de llocs de feina a jornada completa.

I acabem dient que s’ha activat un espai d’assistència psicològica per a personal sanitari implicat en la lluita contra el Covid-19. Aquest servei vol contribuir a pal·liar la sobrecàrrega emocional dels professionals que s’encarreguen d’atendre pacients amb coronavirus.

PUBLICITAT