Onze persones han mort aquest dimarts per coronavirus a Tarragona, totes elles al Camp de Tarragona. La xifra de defuncions, doncs, s’eleva a 154, 143 de les quals al Camp i les 11 restants a les Terres de l’Ebre.
Pel que fa a nombre de casos, avui se n’han comptabilitzat 26 de nous, 20 al Camp i 6 a l’Ebre, amb què la xifra total s’eleva a 1.538 (1.372 i 166, respectivament).
Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 275 es troben ingressats, dels quals 55 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).
Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 32 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a l’UCI i aquest dimarts hi ha hagut 1 alta.

PUBLICITAT

Protecció Civil fa una web per ajudar a portar millor el confinament. Des de la Generalitat han posat en marxa el portal amb recomanacions, consells i bones pràctiques.

I acabem dient que el govern veu difícil la celebració de festivals musicals aquest estiu. Només s’han anul·lat per ara el Polo Music i el Terramar de Sitges i el Primavera Sound s’ha posposat fins a l’agost. De moment, el Festiuet no ha mogut les dates del 10 al 12 de juliol.

PUBLICITAT