Les defuncions per coronavirus a Espanya baixen de forma lleugera les últimes 24 hores. S’han registrat 523 morts i s’arriba ja a la xifra de 18.579.

PUBLICITAT

El curs escolar finalitzarà al juny i els centres educatius podran obrir al juliol per fer classes de reforç. El Ministeri d’Educació aposta perquè, de cara a final de curs, la promoció dels alumnes sigui la regla general i que les repeticions siguin l’excepció.

L’ANC de Valls dona a l’Ajuntament les primeres 1.000 mascaretes. Aquesta primera remesa s’ha donat al consistori, que les distribuirà pels barris. D’altra banda, ja s’està preparant una segona tirada amb 1.000 unitats més per repartir de franc des dels comerços.

El Centre Cívic de Valls programa noves activitats virtuals durant el mes d’abril. La programació d’aquest nou trimestre s’ha reformulat per adaptar-ho al context actual de confinament.

L’IPC a Catalunya baixa vuit dècimes al març i se situa en el 0 per cent. El descens ve impulsat per la caiguda en el preu dels carburants i de subministraments com l’electricitat o el gasoil.

Fridays for Future, 2020 Rebel·lió pel Clima i Aliança pel Clima criden a una acció global pel clima el pròxim 24 d’abril. Les organitzacions convoquen a la ciutadania a una manifestació pel clima per aquest dia a les 10 de la nit mitjançant la projecció d’ombres i de sons des dels balcons.

I en esports, la Federació Catalana de Futbol es reunirà amb els Clubs de Segona B i Tercera per debatre la proposta de la Real Federación Española de Futbol. Des de la Ciudad de Futbol de la Rozas advoquen que les eliminatòries d’ascens siguin a partit únic i en una sola seu, i que no hi hagi descensos, i no tots els clubs implicats hi estan d’acord.

PUBLICITAT