Espanya registra un repunt de defuncions per coronavirus en les últimes 24 hores. S’han detectat 551 casos nous i se superen els 19.000 morts. També augmenta el nombre de contagis amb 5.183 en un dia i la xifra puja fins als 182.816.

PUBLICITAT

S’eleven a 19 els morts per Covid-19 a la residència Ballús de Valls. Es confirma que el nombre de residents positius s’eleva als 38, mentre que no han pujat el nombre de professionals, que segueix sent de 3.

Valls acollirà una campanya especial de donació de sang. Es farà el pròxim 24 d’abril al pavelló Joana Ballart de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. El cas és que cada dia calen 1.000 donacions per garantir el tractament dels pacients, i aquests dies la necessitat es continua.

Neix Activa Valls, un projecte digital per ajudar a reactivar l’economia local. La plataforma s’ha obert per encabir diferents establiments i comerços de la ciutat, agrupats en diferents serveis per tal que puguin seguir amb la seva activitat.

I en esports, aquest dissabte tindran lloc 10 hores d’activitat esportiva per mobilitzar la ciutadania a favor del Banc dels Aliments. A través del compte d’Instagram NonStopAliments es pretén combinar la pràctica esportiva amb la solidaritat.

PUBLICITAT