Durant el dia d’avui, 16 d’abril, a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han confirmat 33 casos nous de coronavirus, elevant a 1.451 el nombre de confirmats acumulats. D’aquests, 214 es troben ingressats, dels quals 50 mantenen ingrés a l’UCI. Així mateix s’han comptabilitzat 21 morts elevant a 182 el nombre de confirmats acumulats

PUBLICITAT


Pel que fa a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha hagut 5 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 165 el nombre de casos acumulats. Dels casos acumulats n’hi ha 25 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI. Igual que durant la jornada d’ahir, no hi ha hagut cap mort, deixant en 12 el nombre de casos acumulats. Per altra banda, cal destacar que hi ha hagut 1 alta hospitalària.

CCOO i UGT denuncien que la plantilla de Correus té un dels majors índex de contagis per coronavirus del país. Afirmen que s’han detectat onze casos positius a la província de Tarragona i recorden el retard en l’aplicació dels protocols de quarantena a la unitat de repartiment de Valls.

Els Mossos d’Esquadra adverteixen d’una estafa on se suplanta la identitat d’Endesa. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra investiga una estafa on s’utilitza el nom d’Endesa ja sigui per WhatsApp o per correu electrònic.

I en l’àmbit cultural, us diem que se suspèn la Festa Major de Maig i el Ball Parlat de Salomó. Es tracta d’una celebració tradicional que té lloc en aquesta població de la comarca del Tarragonès.

PUBLICITAT