En les últimes hores s’han registrat a la demarcació de Tarragona 21 defuncions i s’eleven a 182 les morts acumulades. Pel que fa als nous contagis al Camp se n’han confirmat 33, elevant a 1.451 el nombre de confirmats acumulats. D’aquests 214 es troben ingressats i una cinquantena a l’UCI. A Catalunya, el recompte de Salut eleva els morts a 7.576 mentre els contagis baixen dràsticament

PUBLICITAT

Moment ara de parlar d’educació, el Govern català confirma que el curs escolar 2020-2021 començarà el 14 de setembre, «tal com estava previst». El govern treballa perquè les preinscripcions del nou curs puguin fer-se a meitats de maig. També ha assenyalat que la majoria de les famílies ho faran de manera telemàtica, però també és compatible amb què altres ho facin presencialment.

L’exèrcit espanyol ha engegat una campanya de suport a personal retirat, vídues, orfes i personal vulnerable de les forces armades. En concret, a les comarques de Tarragona, les forces armades s’han posat en contacte amb més d’un centenar de persones que, segons la subdelegació de Defensa a Tarragona, es troben en situació «d’especial vulnerabilitat», sigui per motius personals o econòmics.

La Cambra de Comerç de Reus ha presentat compradesdecasa.cat, una plataforma digital que neix amb l’objectiu de fomentar el consum de proximitat. El portal dona informació georeferenciada als seus usuaris sobre els comerços, productes o serveis que té al seu voltant. Ja està operativa i els establiments s’hi estan adherint omplint una senzilla fitxa.

L’Ajuntament de Cambrils convoca una cimera per elaborar un pla de reactivació econòmica. L’objectiu és consensuar propostes per pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, com la rebaixa de taxes i impostos o incentius per a empreses.

El món casteller confia en poder celebrar la temporada i que es mantingui el Concurs de Castells de Tarragona. Amb tot, les colles constaten a l’Agència Catalana de Notícies la preocupació pel nivell que tindran quan s’acabi el confinament, especialment, la canalla.

PUBLICITAT