Valls destinarà una partida de 160.000 euros per subvencions al comerç i serveis de proximitat. Les bases de subvenció s’han aprovat per unanimitat per tots els grups municipals en el primer ple telemàtic de la història a la ciutat que ha tingut lloc aquest divendres.

PUBLICITAT

La Generalitat explica que ja s’ha superat el pic de contagis de coronavirus i de casos a l’UCI. La consellera de Salut, Alba Vergés, adverteix que cal esperar entre 10 i 14 dies per veure l’evolució de l’epidèmia perquè el risc que hi hagi un rebrot és alt.

Espanya registra 585 morts i 5.252 casos nous en un dia marcat pel ball de xifres. Sanitat retarda l’anunci de nous casos de coronavirus i defuncions per un problema amb les dades en una comunitat autònoma on es tenia constància del que precisaven.

El 80 per cent dels directius de la banca preveu que la crisi econòmica derivada de la Covid-19 duri menys de dos anys. Un estudi de Funcas apunta que el sector preveu reduccions d’entre el 10 i el 25 per cent en ingressos.

Finalment, us diem que el grup vallenc Fenya Rai! ha llençat una cançó sobre el confinament. Els quatre membres del grup han realitzat una cançó per ajudar a la gent a viure una mica més fàcil aquesta situació de crisi.  El videoclip ja ha tingut gairebé 900 visualitzacions a Youtube.

PUBLICITAT