Setanta casos positius de coronavirus confirmats a l’Alt Camp en les últimes 24 hores. Durant el mes de març es van registrar un total de 53 casos positius confirmats mentre que en els primers 10 dies del mes d’abril se’n van registrar un total de 16.

PUBLICITAT

El 62 per cent de les residències de gent gran al Camp de Tarragona estan netes de Covid-19. L’atenció primària garanteix l’assistència sanitària als centres.

CoopCamp oferirà formacions en línia entitats de l’economia social i solidària. L’objectiu és que els projectes puguin reorientar-se i adaptar-se a la situació actual.

I acabem dient que l’Agència Tributària ja ha retornat més de 1.300 milions d’euros a 2.400.000 contribuents. Han presentat fins ara la seva declaració 4.178.000 contribuents, un 34 per cent més que l’any passat en les mateixes dates.

PUBLICITAT