A Espanya ja s’han superat les 20.000 morts per coronavirus amb 565 defuncions en les últimes hores. S’han registrat 4.449 contagis i s’han curat 3.166 persones en un dia.

PUBLICITAT

Quim Torra portarà el pla de sortida d’infants a la reunió amb Sánchez i el Govern confia que l’Estat el validarà. La proposta busca equilibri entre el risc d’infecció, la salut emocional i psicològica dels nens.

Les farmàcies començaran a repartir 1,5 milions de mascaretes a partir de dilluns. El Govern recomana que els col·lectius vulnerables demanen a algú altre que els hi vagi a buscar.

Catalunya registra 92.148 ERTO fins aquest dissabte i el nombre de treballadors afectats ja arriba als 676.919. 548 empreses han presentat un expedient les últimes 24 hores, amb 4.919 treballadors més afectats.

També us expliquem que criden a omplir els balcons de pancartes en defensa de la salut pública i contra les retallades. La campanya  demana que els catalans se sumin a la reivindicació i es doni suport al personal sanitari.

PUBLICITAT