Compartir
Pla mitjà de professionals processant mostres per detectar el coronavirus al Laboratori Territorial ICS Girona, el 17 de març del 2020 (horitzontal)

410 morts i 4.218 contagis per coronavirus a Espanya en les últimes 24 hores. Les defuncions ja són 20.453.

El pla de desconfinament de la Generalitat contindrà 10 mesures i cinc fases per tornar al carrer. Inclous tests serològics i PCR massius les pròximes setmanes i un passaport d’immunitat per poder fer el desconfinament de manera gradual i segura.

Pedro Sánchez allargarà l’estat d’alarma fins al 9 de maig, encara que els nens podran sortir al carrer a partir del 27 d’abril. El president del govern espanyol també diu que al maig no hi haurà un estat d’alarma sinó diversos, amb marcadors i mesures diferenciades per territoris.

Més de 7.300 ERTOs al Camp de Tarragona. 536 empreses han presentat un expedient les últimes 24 hores, amb 4.006 treballadors més afectats.