El Govern esperarà a que es consolidi la sortida dels nens per plantejar la següent fase de desconfinament. Protecció Civil considera que donar a conèixer ara els informes que està elaborant podria generar incertesa.

PUBLICITAT

La Diputació de Tarragona suma al decàleg de l’ACM i la FCM per fer front a la crisi del coronavirus. El Decàleg per a la recuperació socioeconòmica dels municipis de Catalunya destaca el paper dels ajuntaments com a primera porta d’accés de la ciutadania i planteja 55 mesures consensuades amb les diferents administracions.

Una caiguda del PIB del 13 per cent és el pitjor escenari econòmic que planteja el Banc d’Espanya. La institució ha fet càlculs del PIB d’aquest any segons el temps de confinament i de recuperació i la previsió menys pessimista és la caiguda de l’economia en el 6,6 per cent.

Unió de Pagesos apel·la a la solidaritat entre la pagesia per cobrir tasques en cas de dificultat. El sindicat ha habilitat dos canals de comunicació per fer oferiments o demandes d’ajuda en entorns de proximitat davant de la Covid-19.

PUBLICITAT