Espanya registra una nova caiguda de defuncions diàries, amb 399 morts. Segons sanitat, el nombre de contagis ja és de 200.000.

PUBLICITAT

La demarcació de Tarragona registra prop de 9.500 ERTO que afecten més de 50.000 treballadors. El total d’afectats ja és de 678.700.

Cau el sistema informàtic de recepta electrònica i les farmàcies no poden continuar dispensant mascaretes. Aquests establiments han lliurat 100.000 mascaretes en una hora.

Nou servei gratuït de mediació per resoldre dubtes i conflictes durant l’emergència. Des que es va posar en marxa el passat 1 d’abril s’han registrat 307 consultes, totes de pares i mares separats, relacionades amb la guarda i custòdia dels fills.

El Gremi de Llibreters fa una crida a donar suport a les llibreries per Sant Jordi a través d’un vídeo. L’etiqueta #senseparadesperosenseparar és el lema de la campanya.

Editorials ajornen la publicació de novetats a l’expectativa del dia del llibre. La facturació vinculada a Sant Jordi suposa fins a un 40 per cent del negoci tot l’any.

JCA Cinemes Valls engega el 7è Concurs de Dibuix de Sant Jordi en línia. La data límit per enviar les creacions és el dia 30 d’abril.

PUBLICITAT