El Camp de Tarragona ha registrat 12 noves morts per coronavirus en les darreres 24 hores. El nombre de defuncions s’eleva a 267. Pel que fa a positius ja són 5.644. Una part important, uns 700, provenen de residències de gent gran. Ara bé, cauen els ingressos a l’UCI mentre s’incrementen les altes hospitalàries.

PUBLICITAT


A Catalunya hi ha 4.232 nous casos de positius i sospitosos, amb un total de 116.679. la xifra global de defuncions s’eleva a 8.441. I pel que fa a Espanya registra una nova caiguda de morts diaris, amb 399 defuncions, i supera els 200.000 positius, segons Sanitat.


Més coses d’estacades d’avui. Els restauradors de Tarragona i Càritas convoquen una nova recollida d’aliments per a persones vulnerables . La ciutadania podrà portar la seva donació d’aliments, aquest dimecres, d’11 a 14h, en qualsevol dels 14 punts de recollida.

Tarragona habilita tres reservats com a aparcament nou per facilitar la mobilitat dels vehicles en circulació, ara que el servei de bus urbà està pràcticament aturat per minimitzar el risc de contagi entre els veïns. Un d’ells és el tram de l’avinguda de Catalunya, tocant al Camp de Mart. També es permet aparcar a la Rambla Vella i a les zones d’aparcament de bus a l’alçada del Col·legi l’Estonac.

L’Ajuntament de Reus decidirà sobre la Festa Major de Sant Pere a principis de maig. Des del consistori es treballa en tres possibilitats: que la festa es pogués dur a terme, que no es pogués dur a terme i que es pogués realitzar amb condicionants.

Pel que fa a successos, els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat un veí de Valls, de 21 anys a la Pineda, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Segons informa la policia catalana, cap a les sis de la tarda una dotació de paisà va veure un individu que sortia d’un camí.

Per acabar parlar de les obres del Moll de Balears del Port de Tarragona que ja han començat. El passat 17 d’abril es la data oficial de l’inici de les obres, una construcció que es destinarà a acollir la nova terminal de creuers. Els treballs s’allargaran uns 14 mesos i suposen una inversió de 27 milions d’euros.

I atenció al temps perquè Protecció Civil ha activat l’Alerta dels plans INUNCAT i VENTCAT per les pluges previstes avui dimarts i el fort vent al litoral. Així que molta precaució els que aneu a treballar i hageu de sortir de casa.

PUBLICITAT