Els menors de 14 anys podran sortir amb un adult a partir del 27 d’abril per anar a comprar, a la farmàcia o al banc. El govern espanyol no concreta si ho hauran de fer amb mascareta.

PUBLICITAT

El pla d’Oriol Mitjà reconeix dificultats tècniques i ètiques del passaport d’immunitat. Proposa un certificat que tindria color vermell, groc o verd segons si la persona s’ha de mantenir confinada, s’ha de moure amb precaucions o pot mantenir interacció social i treballar.

Els alumnes d’ESO i Batxillerat amb assignatures pendents al primer i segon trimestre podran recuperar-les entregant tasques o amb avaluacions amb línia. La conselleria d’Educació estableix també els criteris d’avaluació del tercer trimestre i planteja la periodicitat setmanal de les activitats.

Cop d’Estat, segons UGT, contra els drets laborals a FM Logístic Valls. Segons la secció sindical, la modificació de les condicions de treball provocaria que s’ampliés la jornada laboral de manera indefinida.

Les empreses del tercer sector demanen ajudes directes, afavorir la liquiditat i un increment dels recursos del 9 per cent. La confederació empresarial envia un pla de 12 mesures al president, als partits i a les entitats municipalistes.

I acabem dient que la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del pròxim 20 de desembre canvia la temàtica i estarà dedicat a la Covid-19. La Marató que s’havia de fer sobre la salut mental, prevista per aquest any, es desplaça al 2021, en la que serà l’edició del seu 30è aniversari.

PUBLICITAT