Llibreries i floristeries de Valls reparteixen a domicili per Sant Jordi. Aquests establiments s’han vist obligats a reinventar-se per intentar que les pèrdues de la diada d’enguany no siguin tan severes.

PUBLICITAT

Finestres i balcons de la ciutat respiren Sant Jordi. Tot i ser una jornada atípica, les famílies han volgut mantenir viva la tradició amb diferents fórmules imaginatives.

Durant el dia d’avui, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha organitzat actes de Sant Jordi enmig del confinament. Les propostes van des d’un concert de gralles, el recital d’un conte i una sèrie de xerrades d’història castellera. Totes les activitats es poden seguir a través del compte de Youtube de l’agrupació rosada.

En relació amb el coronavirus, Espanya registra 440 morts en les últimes 24 hores. El nombre casos ha pujat amb 4.635 confirmats en un sol dia.

L’Estat permetrà des de diumenge la sortida de fins a tres nens amb un adult per passejos diaris. Els menors de fins a 14 anys no es podran allunyar més d’un quilòmetre del seu domicili. Se’ls permetrà córrer i fer exercici.

L’exèrcit desinfecta zones públiques del Monestir de Poblet de forma preventiva. L’Estat, que n’és el propietari, va oferir treballs a la comunitat monàstica i aquesta ho va acceptar.

I en esports, el Tenis Català treballa per un pla de reactivació. El president de la Federació Catalana de Tenis, Jordi Tamayo, presenta propostes estratègiques per garantir el futur dels clubs de Catalunya així com un pla de desconfinament per garantir la tornada de l’activitat amb les millors garanties de seguretat possible.

En l’àmbit esportiu, també us expliquem que la Federació Catalana de Futbol acorda donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020.  A més, s’ha decidit tirar endavant el paquet de mesures compensatòries de les quotes federatives.

PUBLICITAT