El confinament no impedeix celebrar Sant Jordi 2020. Llibreries i floristeries han fet repartiment a domicili de llibres i roses. També s’han organitzat diferents activitats des de casa i de forma telemàtica.

PUBLICITAT

En referència a la situació d’emergència sanitària generada per la Covid-19, dir-los que els experts indiquen que l’epidèmia va millor de l’esperat. Dos mesos després, la malaltia segueix en fase d’estabilització.

Els infermers es querellen contra Sánchez i Illa per un delicte contra la seguretat. La pena per aquest delicte és de presó de sis mesos a tres anys.

La demarcació de Tarragona supera el 9.600 ERTO amb més de 50.000 treballadors afectats. Les persones incloses en un expedient ja representen el 19,6 per cent de la població ocupada a Catalunya.

Els mercadets de Tarragona obriran a partir d’aquest divendres. Alguns s’han reubicat per tal de donar resposta a les mesures de seguretat establertes per la Direcció General de Protecció Civil.

L’Agència de Residus finança l’estudi per definir la planta de tractament de la fracció resta pel Camp de Tarragona. Aquesta futura planta completarà la gestió dels residus de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès.

I en esports, s’ha conegut que les competicions de futbol que depenen de la Federació Catalana de Futbol de la temporada 2019-2020 es donen per acabades. A partir d’aquí, es consultarà amb els clubs per conèixer la seva opinió i s’elaborarà un programa econòmic de suport al futbol català.

PUBLICITAT