Els morts diaris per coronavirus pugen lleugerament fins als 378. Les defuncions han augmentat en 11 víctimes més que divendres.

PUBLICITAT

Europa registra gairebé 114.000 morts amb Covid-19. Espanya continua sent l’estat amb més casos confirmats de contagis.

Les Comunitats Autònomes podran validar laboratoris perquè facin proves PCR de detecció de la Covid-19. Fins ara només ho podia fer l’Institut Carlos III de Madrid.

El Parlament de Catalunya aprova gràcies a l’abstenció de Catalunya en Comú-Podem uns pressupostos que es modificaran per la Covid-19. El vicepresident del govern i el conseller d’Economia, Pere Aragonès, defensa que són la primera pedra de la reconstrucció. En canvi, l’oposició creu que són uns comptes caducats.

La Xarxa Solidària de Valls coordina les iniciatives d’ajuda entre persones que volen oferir suport i les que ho necessiten, en l’actual situació de confinament per la Covid-19. En cas que es necessiti ajuda, es demana trucar al telèfon 608 14 94 50 en horari de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda, de dilluns a divendres. També hi ha obert el correu electrònic xarxasolidaria@valls.cat. Per inscriure’s es pot utilitzar un formulari que es trobarà a la pàgina web www.valls.cat/xarxasolidaria

I en esports, la Federació Catalana de Bàsquet dona per acabades totes les competicions. Per tant, han finalitzat les categories No Sènior i No Preferent de la temporada 2019-2020.

PUBLICITAT