L’Ajuntament de Valls ha celebrat aquest migdia el ple ordinari del mes d’abril on s’ha aprovat, entre d’altres punts, una declaració institucional per a fer front al coronavirus. També s’ha aprovat definitivament el pressupost de l’any 2020 i les bases per atorgar subvencions en l’àmbit de l’habitatge, la recollida de residus i també els llibres escolars.

PUBLICITAT

Les obres d’urbanització del Passeig dels Caputxins i els carrers adjacents es reprenen amb l’objectiu d’acabar-les a finals de maig. Després de començar avui la remodelació de la connexió de la xarxa d’aigua i clavegueram a la plaça de la Creu, aquest dijous serà el torn de l’asfaltatge del Passeig dels Caputxins, el carrer de Sant Magí i el carrer Francesc Rodon i Queralt.

Les botigues de Valls obren online per la campanya comercial del Dia de la Mare. Els clients podran accedir-hi a partir de la plataforma Showshopping.

La tercera edició de l’EcoFira del Camp tindrà lloc en línia aquest cap de setmana. La mostra vol fidelitzar el creixement del consum agroecològic i de la venda de proximitat que s’està donant durant la crisi de la Covid 19.

El punk català i basc uneixen esforços per oferir el primer festival en streaming del moviment musical. S’anuncien actuacions en directe i l’emissió conjunta a través de 30 perfils de Facebook d’arreu d’Europa.

I en esports, la Federació Catalana de Bàsquet ha acordat que la temporada 2019-2020 finalitzi de forma definitiva en totes les seves competicions, incloses també ara les de la categoria sènior i preferent, les quals s’havia decidit mantenir-les actives en una reunió celebrada el passat 23 d’abril.

PUBLICITAT