Pedro Sánchez apel·la a la responsabilitat dels partits per aprovar una nova pròrroga de l’estat d’alarma. El president del govern espanyol obre la porta a la co-governança de la desescalada amb les comunitats autònomes.

PUBLICITAT

Espanya encadena tres dies consecutius amb menys de 300 morts diàries per coronavirus. Aquest dissabte s’han comptabilitzat 276 noves defuncions.

Fernando Simón recorda que es pot sortir a passejar i fer esport. El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries justifica el tancament d’alguns parcs i jardins.

L’ús de la mascareta serà obligatori al transport públic a partir de dilluns. Des del govern espanyol també anuncien que en els establiments amb cita prèvia només podrà haver-hi un client per cada treballador.

Catalunya registra més de 95.800 ERTO des de l’inici de la crisi i la xifra d’afectats s’enfila a 704.200. En les últimes hores, 253 empreses presenten un expedient temporal i es detecten 2.703 treballadors afectats més.

Més de 80 cancel·lacions a l’Oficina de Turisme de Valls, que continua treballant en novetats. L’Oficina de Turisme prepara un nou escape room en un altre espai visitable. També s’està treballant en una nova experiència sobre el fet casteller i una adaptació de la ruta “Comerços Centenaris de Valls” per grups escolars.

PUBLICITAT