Repunta la xifra de morts diàries per coronavirus a Espanya amb 281 en les últimes 24 hores. El total de positius és de 215.216, amb 1.175 contagis en un dia, una xifra inferior a la de dijous que va ser de 1.309.

PUBLICITAT

Catalunya suma un centenar més de morts per coronavirus, que eleven la xifra global a 10.311. Al Camp de Tarragona el nombre morts és ara de 332, mentre que les Terres de l’Ebre es mantenen en les 42 defuncions.

Els afectats per ERTO a Catalunya ja superen les 701.000 persones i més de 95.500 empreses presenten un expedient. Al Camp de Tarragona són 7.565 expedients amb 43.738 afectats.

Els teatres catalans veuen inviable obrir amb un terç de l’aforament i creuen que la mesura estigmatitza el sector. L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya considera que els teatres i festivals públics com el Grec haurien d’assumir els riscos de reprendre l’activitat.

I en esports, el CB Valls Lear seguirà la pròxima temporada a la Copa Catalunya Femenina. No es produiran descensos a Primera Catalana Femenina i el conjunt de Benet Ibáñez es mantindrà en la categoria.

PUBLICITAT