Passejos d’adults i esport a partir de dissabte de 6 a 10 del matí i de 8 del vespre a 11 de la nit. Les sortides de menors es restringeixen de 12 del migdia a 7 de la tarda.

PUBLICITAT

La sanitat catalana no tornarà a la normalitat fins ben entrat l’any 2021. Abans del juliol, CatSalut espera que es puguin atendre les visites ajornades.

La xifra d’afectat per ERTO a Catalunya s’apropa als 700.000. Fins a 281 empreses presenten un expedient temporal i es detecten 2.357 treballadors afectats més en les darreres hores.

76 associacions de comerciants crearan el primer Marketplace associatiu de Catalunya. Aquest col·lectiu, que representa més de 8.000 comerços, signa un acord on es compromet a impulsar l’espai interactiu que permetrà a tots els comerços de Catalunya per fer vendes online.

Ja hi ha data per la reobertura de la Deixalleria de Valls. A partir de dilluns 4 de maig tornarà a estar activa, encara que es recalca que s’ha d’utilitzar només si és necessari.

El Govern crearà un grup de treball per dissenyar un pla de desconfinament al món local. La Generalitat vol superar el marc provincial de l’Estat i prepararà un document que cada ajuntament podrà adaptar.

PUBLICITAT