Espanya registra la xifra més baixa de morts diàries des de l’inici del coronavirus amb 268. Els contagis diaris també baixen amb 1.309 casos.

PUBLICITAT

Catalunya i Madrid parteixen d’un punt més complicat per a la desescalada. La transmissió del coronavirus va clarament cap avall i a més a una velocitat més ràpida.

Desaconsellen les abraçades entre nens i avis. Fernando Simón diu que és un risc innecessari  davant la situació que és viu a Espanya.

L’Estat estableix franges horàries per la sortida d’aquest dissabte. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, en donarà més detalls en una roda de premsa prevista per avui a les 6 de la tarda.

Constaten per primer cop l’eficàcia d’un tractament farmacològic de la Covid-19 en humans. Un assaig amb un medicament contra l’Ebola demostra millores en la recuperació i la reducció de la mortalitat.

Les llibreries proposen obrir dilluns amb cita prèvia o atenció individual. El gremi proposa a l’Estat un pla de desconfinament que incrementa progressivament l’aforament fins al 50 per cent al juny.

PUBLICITAT