La calor podria alterar les franges horàries de les sortides al carrer. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha indicat que si amb l’arribada de la calor fes falta algun canvi o ajust es valoraria amb les comunitats.

PUBLICITAT

Els afectats per ERTO a la demarcació ja superen els 53.000 treballadors. El balanç d’expedients registra l’increment més baix des de l’inici de la crisi i creix en 23 empreses i 157 persones.

Adjudiquen la millora urbanística de la rambla central d’un tram del Passeig President Tarradellas de Valls per 96.815 euros. Es tracta del tram que va de l’alçada de la pista d’atletisme fins a les instal·lacions de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Les perruqueries vallenques reobren les portes havent d’afrontar les limitacions que suposen les restriccions d’aforament i les mesures de seguretat.

La restauració comença a obrir amb el servei per emportar o a domicili. Mentre que són pocs els restaurants que han obert en l’inici de la fase 0, molts esperen obrir el dia 11 de maig amb l’aprovació de poder obrir les terrasses.

I acabem dient que el Concurs de Castells es vol celebrar en  les dates previstes. L’Ajuntament de Tarragona i l’equip del certamen tenen en compte totes les circumstàncies que poden afectar l’edició d’aquest 2020.

PUBLICITAT