Catalunya podria desconfinar-se per regions sanitàries i no per províncies. Així ho ha establert, qui ha apuntat que podria realitzar-se també en altres comunitats autònomes si es reuneixen les condicions.

PUBLICITAT

Creuar-se amb una persona durant uns segons a poca distància té un risc gairebé zero. Sanitat treballa per reduir el temps entre la infecció i la notificació de contagi dels 10 dies a les 48 hores.

200 professionals faran vigilància epidemiològica dels nous positius i els seus contactes. Les UCI estan al 56,3 per cent de la seva capacitat augmentada.

Un estudi afirma que Espanya estarà lliure de Covid-19 el 5 d’agost de 2020. Segons una recerca desenvolupada per la Universitat de Tecnologia i Disseny de Signapur, en el cas d’Espanya, el Covid-19 serà superat en un 100 per cent a l’agost.

El petit comerç reprèn la seva activitat. Les botigues de proximitat tornen a l’activitat a mig gas i amb noves mesures de seguretat pel coronavirus.

Iniciativa del Museu de Valls per donar suport als creadors locals. Es posarà en marxa la mosta Covid Art, amb obres d’artistes vallencs de l’àmbit de les arts visuals elaborades des del confinament.

PUBLICITAT