Espanya torna a registrar 164 morts en un dia i els contagis cauen per sota dels 400. L’Estat encara la fase 0 del desconfinament amb la menor xifra d’infeccions des de l’estat d’alarma i amb una davallada de les hospitalitzacions i d’ingressos d’UCI.

PUBLICITAT

La Generalitat destinarà prop de 60 milions d’euros a impulsar polítiques actives d’ocupació. El pla tindrà sis línies d’actuació per donar suport a treballadors, petites empreses i autònoms afectats per la crisi de la Covid-19.

Les universitats públiques catalanes calculen un forat econòmic de 75,4 MEUR per la crisi del coronavirus. Els rectors demanen al Govern que no s’apliquin recàrrecs en les matrícules de les assignatures suspeses aquest curs.

L’Ajuntament d’Alcover permetrà que el bars ampliïn l’espai de terrasses a la via pública. El consistori també eliminarà taxes d’escombraries i ocupació de la via pública i permetrà al comerç posar aparadors a l’exterior per evitar aglomeracions

L’Ajuntament de Cambrils acorda una nova modificació el calendari fiscal de l’exercici 2020 per tornar a ampliar el període de pagament dels principals impostos i taxes.

Conclou amb gran èxit d’acollida el programa de la Guàrdia Urbana de suport emocional a infants i gent gran que celebren el seu aniversari. Des del 30 de març, s’han realitzat més de 320 felicitacions a infants de 2 a 12 anys i també a persones grans de més de 80 anys

PUBLICITAT