El Camp de Tarragona registra una defunció per coronavirus en les últimes 24 hores. Actualment, el volum total de defuncions s’enfila a les 336. Mentrestant, els casos confirmats de coronavirus segueixen creixent però només entre els considerats sospitosos, que ja superen els 7.900. Des de l’inici de la pandèmia s’han donat 800 altes.

PUBLICITAT


A Catalunya el total de morts per Covid-19 registrats per les funeràries arriba als 10.682, amb 174 noves defuncions, segons Salut. Són 118 més que l’últim increment. Fins ara s’han detectat 57.900 positius i n’hi ha 141.914 de possibles.

Valls adjudica les obres de reforma d’un nou tram del passeig Tarradellas del barri del Fornàs. Es tracta del tram de rambla central que va des de l’alçada de la pista d’atletisme fins a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. El nou passeig comptarà amb un nou arbrat, noves zones verdes i passos de vianants amb paviment rugós i sense barreres arquitectòniques, entre d’altres.

La Generalitat insisteix que s’han de fer canvis en el protocol davant d’accidents químics a Tarragona. Actualitzar els Plans d’Emergència a les necessitats actuals, incorporant les millores corresponents després de l’anàlisi de l’accident, i integrar-los al nou PLASEQTA 2020. Aquesta és una de les principals respostes que deixa l’informe elaborat per una taula de treball amb tots els departaments de la Generalitat implicats en les diferents àrees d’actuació.

L’Ajuntament de Tarragona treballa perquè el Concurs de Castells se celebri en les dates previstes. L’organització plantejarà adaptar la metodologia a l’excepcionalitat d’acord amb les colles i les autoritats sanitàries.

I en l’apartat més cultural, els Amics de la Música suspenen la programació de Nits de Clàssics de la temporada 2019/2020. En un comunicat han anunciat que intentaran recuperar alguns dels concerts que no s’han pogut realitzar i, si és possible, els programaran la propera tardor.

PUBLICITAT